zaterdag 28 maart 2015

Just another day @ the office

De titel van mijn eerste blog(je) moet ik wel eer aan doen natuurlijk, bij deze weer eens een berichtje van mij.Waar zal ik nou eens over schrijven, niet dat mijn leven zo saai is hoor, maar als ik iets in gedachten heb, moet ik er eerst tijd voor zien te maken om het op te schrijven..

Vanmorgen kreeg ik het idee om heel simpel eens een dag te beschrijven, niet geheel interessant misschien, maar lezen is ook niet verplicht he ;-)

Vandaag dus een dagje werk. 
Rond 08.30u rij ik thuis weg (ik ben geen ochtend mens, eerder en beter gaan slapen zal waarschijnlijk wel helpen).
Het is lekker druk op kantoor, druk met werk niet met collega's maar dat is nooit op vrijdag.
Voor de mensen die mij niet kennen, ik werk inmiddels 6 jaar bij de Gemeente in Breda, afdeling WOZ (in "leken" taal), de huizenbezitters onder ons weten waar ik het over heb, maar er komt meer bij kijken dan je denkt, teveel om hier uit te leggen en dat ga ik ook niet doen..no worries! Tussen de middag komt mijn moeder over naar Breda om gezellig met mij te lunchen bij de Boterhal, lekker!

We dachten daarna nog even snel een plaatselijke drogist binnen te lopen.. Daar werd ik aangesproken of ik een huid screening wilde ondergaan (zie ik er zooo slecht uit..), duurt maar 5 - 10 minuten.. nou vooruit dan, altijd interessant toch? Het duurde alleen iets langer maar dan heb je ook wat.
Vervolgens ook heel mijn salaris uitgegeven daar!
Moeders weer naar huis en ik nog even voor een paar uur aan het werk.Rond 18.30u ben ik weer thuis, mijn manneke is pasta avond/nacht houden in België..pasta..je leest het goed.. geen Belse patattekes dus. 
Nou dan houd ik mijn eigen pasta party wel.
'S avonds nog even gezellig langs mijn badminton clubje, dit weekend zijn de ClubChampionShips. Ik doe niet mee dit keer, partner pech helaas (mijn partner meer dan ik), maar niet deelnemen is wel beter voor mijn tennis (gebruik je pols vooral NIET) skills verwacht ik.


En nu lekker op de bank hangen met Kees..3 opmerkingen: