vrijdag 26 maart 2010

Help, een jeans kopen!

Het was weer tijd om nieuwe broeken aan te schaffen, te beginnen met een spijkerbroek. Met de prednison zijn er inmiddels wat kilootjes bij. Gelukkig want ik kan ze goed gebruiken. Alleen jammer van de kleding die steeds strakker gaat zitten, en ik was nu dan ook genoodzaakt om nieuwe aankopen te doen. Shoppen, leuk zou je denken! Maar broeken passen vind ik echt een kriem. Ik bestel al steeds vaker online via h&m of espritshop. Broeken passen gaat tegenwoordig gepaard met veel gehijg in de kleedhokjes, want het moet dan ff snel snel.Ik ging op zoek naar een model met lage taille en rechte pijp bij de edc winkel waar ik ook mijn laatste jeans had gekocht.

Natuurlijk zocht ik weer iets wat inmiddels geen trend meer is, dus niet of nauwlijks aanwezig. Ik kwam er al snel achter dat de nieuwe mode qua jeans niet echt iets is waar mijn voorkeur naar uit gaat, ze verzinnen ook elke keer iets nieuws... De nieuwe trend: Destroyed jeans en Boyfriend jeans. Ik kon bijna geen jeans vinden zonder bleekvlekken, (gigantische) scheuren of gaten. Buiten het feit dat ik het niet mooi vind, zou ik toch niet graag 100 euro neerleggen voor een broek die al vol zit met scheuren (misschien ben ik dan oudbollig). Ook de boyfriend jeans trekken mij niet zo, dan trek ik wel een broek bij Bram uit de kast, doe ik toch nog mee met de trend.

Maarja ik wilde dus een 'gewone' zoals men dat noemt een 'straight' jeans met lage taille, wel gevonden maar toen had ik er inmiddels ook al tien aangehad. (gelukkig wel allemaal in dezelfde winkel) En daar ben ik uiteindelijk ook geslaagd met twee broeken, een normale met rechte pijp en een soort skinny jeans. Ik heb gewoon de broeken uitgekozen met de minste gaten en bleekvlekken. Al is de skinny wel met een beetje bleached effect, maar dat valt nog binnen de perken. Misschien moet ik gewoon nog wennen aan de nieuwe trend, maarja ik weer happy. Nu nog een paar nette broeken voor het werk.

6 opmerkingen:

 1. Ik dacht altijd dat je dit probleem pas krijgt als je boven de 40 bent (hmm bijna 50) Maar nu lees ik dat jij er ook mee worstelt. Meestal is het zo dat als ik aan de "nieuwe" mode ben gewend, er allang weer iets anders in de winkels hangt ;-((
  Maar je bent lekker geslaagd!
  Fijne weekend, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Els: zo zie je maar weer je bent niet de enige ;-) en heeft dus niet met leeftijd te maken... haha! Jij ook een goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik heb het probleem ook hoor ;)

  Fijn dat je wat gevonden hebt!

  Xx, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. EDC is we een tof merk :) Zag laatst bij Sans (linkje) een broek voor maar 12.50 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Monique: bedankt voor de tip/link. Ik heb net gekeken, zag nu geen broek voor 12,50 euro, maar dat zullen vast zo af en toe aanbiedingen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beetje late reactie maar ikzelf heb er ook erg veel last van! Steeds vaker zijn de kapotte broeken in de mode. Iets wat totaal niet bij mij past.

  BeantwoordenVerwijderen