woensdag 13 juli 2011

Update #4

Even een update...

Veel veranderingen in en om het huis, qua gezondheid vrijwel geen veranderingen. Enderzijds dus stabiel, maar anderzijds nog lang niet op het niveau wat ik zou willen. Vergeleken met zo'n twee maanden geleden ben ik behoorlijk wat beperkter in het dagelijks leven. Mijn lf is nog niet verbeterd, en het energiepeil is wisselend maar over het algemeen vrij laag.

Een rondje met het hondje kost nu veel meer energie, met name mijn kortademigheid is een straat verder soms te horen... Gelukkig heb ik in de loop van de dag wat meer lucht, wat natuurlijk automatisch resulteert in actiever bezig zijn... Maarja je doet dan dus al snel weer te veel.
Gelukkig pakt Bram veel klusjes op, even als onze ouders. Verder een hoop (positieve) ontwikkelingen op "huisje, boompje, beestje" gebied. Zo heeft Bram de voor- en achtertuin pico bello in orde gemaakt, finito! Fijn! En hij heeft weer een diploma op zak. Super goed!
De Kever is de deur uit, en er staat al een ander wagentje te blinken in de garage. Nu eentje die wel rijdt! Gebruiksklaar, maar ook weer een leuk hobby object voor Bram. Maar ook voor mij... al mag Bram de klusjes uitvoeren, de ideeen voor de nieuwe aanwinst komen van ons beide. Het is een automaatje dus ideaal en relax rijden voor mij. Al zal deze niet voor de dagelijkse ritjes worden.Bram had ook nog een leuke fotoklus, tijdens het Racketlon toernooi in BoZ. Tijdens het toernooi zijn lootjes verkocht, waarvan de opbrengst naar de NCFS gaat. Er is 500 euro opgehaald, een leuk bedrag, en alle beetjes helpen. Ook nog wat aapjes verkocht...

Oja en Bram had laatst iets cadeau gehad en daar zat wat reclamemateriaal bij, en dat ligt nu bij ons op bed...

Grappenmaker...

Tja ja, net echt...


2 opmerkingen:

 1. Coole auto en die kussen zijn zo grappig hahahaha!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mochtie willen..... hahaha maar wel strakke actie!
  Zou die hoezen weleens bij ons op bed willen leggen en dan Roy zijn reactie zien whahaa

  Liefs Donata

  BeantwoordenVerwijderen