maandag 26 december 2011

Embolisatie @EMC

Ruim een week geleden was het dan zover, de embolisatie. Op vrijdagochtend opgenomen en zaterdagmiddag weer thuis, dat is nog eens fijn!
Er was geen eenpersoonskamer vrij, dus het segregatiebeleid was ook even vergeten, ughhh.
Ik kwam terecht op een vierpersoonkamer, welke overigens half leeg / bezet was, en 's nachts had ik het rijk alleen.

Halverwege de middag mocht ik voor embolisatie richting afdeling Radiologie, waar ik prima werd ontvangen. Vriendelijke radioloog en ook prima handlangers.
Na circa anderhalf uur was de klus geklaard, Radioloog tevreden, dus ik ook. Men heeft drie bloedvaten dicht kunnen maken.

Vrijdagnacht ging alles prima, en dus mocht ik zaterdagmiddag weer fijn terug naar Altere. So far, so good. Tot zondagochtend, want toen had ik toch flink wat pijntjes. Zitten, liggen, staan, diep of oppervlakkig ademen, het maakte niet uit. Dus even een belletje gedaan naar het EMC… Enigzins gerustgesteld, want het zou heel goed nog een "nawee" van de embolisatie kunnen zijn. Advies; paracetamol en rustig aan doen. Veel paracetamol dus! Na een aantal dagen zakte de pijn gelukkig en voelde ik mij ook minder beroert. Nu sinds vandaag, gaat het redelijk, en hopelijk blijft dat nu zo. Nog wel aan de ab, want was ook flink benauwder.

Gister heerlijk genoten op Renesse, lekker eten, slapen, wakker worden, ontbijten, en naar het strand…

2 opmerkingen:

 1. He Claudia,
  Gelukkig dat het wat beter gaat!
  Heel mooie foto.
  Binnenkort hoop ik .. misschien wat later. Maar dan heb je die stoel niet meer nodig. Dan kun je hem ritueel het water in duwen in .. Tholen, Beneden Sas of elke plas in de buurt van Altere.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :) gelukkig dat het ietsjes beter gaat!
  Hopelijk helpt de AB je nog een stapje verder.

  Fijne kerstdagen meid!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen