maandag 5 mei 2014

Update vanuit kamer 213...

Mijn kamer in het Erasmus MC heb ik inmiddels behangen met kaarten. Fijn dat zoveel mensen aan me denken. Zelfs de kasten en deuren komen er niet onderuit.


Inmiddels zijn we bijna tien dagen verder sinds de klaplong, de drains zitten er beide nog in. (Op dinsdag is er een tweede drain bij geplaatst)
De long wil nog niet helemaal goed aan liggen, eigenwijs als ie is. Het gepruttel in de drainpotten gaat dus gewoon door. Het blijft dus gewoon afwachten.

Verder kreeg ik vorige week ook nog een verrassing, een beetje uitslag dacht ik. Maar het blijkt gordelroos te zijn, fijn dus. Voor degene die niet weten wat gordelroos is, check Wikipedia (flauw hè) Gordelroos is een herpesvirus wat op kan spelen bij een verminderde weerstand. Het geeft blaasjes op een zijde van buik en rug. Het lijkt op waterpokken. En het is niet fijn.

Oja zoals op de foto te zien, draag ik de laatste mode, steunkousen. Ik hou veel vocht vast, en m'n benen namen een beetje de vormen aan van een michelin manneke.

6 opmerkingen:

 1. Alessandro Damino6 mei 2014 om 11:44

  Van harte beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker mooie kousen :-)! Je hebt je kamer een mooi nieuw behangetje gegeven! Hou vol meis!!

  Liefs, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verdorie, verkeerde kleur gekocht, en ik dacht nog zo dat donkerblau de trend van 2014 ging worden. Snel terug naar de winkel voor een paar creme sokken erbij.

  Beterschap, van gordelroos geen verstand, maar de waterpokken op volwassenleeftijd, GRRR niet leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Claudia,

  Gordelroos had ik ook, maar dan na mijn transplantatie.
  Wens jou hetzelfde, de lotx dan hé ;-)
  Hou vol hoor.

  X Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte en au gordelroos doet ook nog zee brrrrr

  BeantwoordenVerwijderen