vrijdag 8 oktober 2010

Aus Deutschland zurück...

mijn laatste blog bericht is alweer twee weekjes geleden, inmiddels zijn we weer back in town. We hebben een heerlijke vakantie gehad, hierbij een 'kleine' selectie uit de collectie vakantiefoto's Duitsland.

Station Konz - Trier


Flammkuchen... lekker!


Rodelbahn Saarburg

Links: uitzicht vanaf Landal park


Saarburg

Saarburg


Kaiserthermen Trier
TrierNa vier weken kuren en twee weken vakantie, mag ik maandag weer aan de slag! Ik kijk er al naar uit. Op dinsdag, donderdag en vrijdags begint ook het fysio'en weer. En zo begint het 'normale' dagelijks leventje weer vorm en regelmaat te krijgen. Ik hoop dat ik het juiste ritme kan oppakken, en dat ziekenhuisperikelen ook even uit beeld blijven. Hoewel ik nog steeds niet helemaal van het 'Katja Schuurman geluid' af ben, voel ik mij redelijk. Vermoedelijk herbergt zich een schimmel in mijn keel en op m'n stembanden, maar ook hiervoor heb ik nu een middeltje van de huisarts gekregen. Met daarbij het advies veel ijsjes en drop, kom ik daar vast wel bovenop :-) Hey dat rijmt! Zo kom ik alvast in de 5 december sfeer. Maar alle gekheid op een stokkie, zolang die schimmels en bacterien maar uit m'n longen blijven, want daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. Morgen een daggie Brussel, op naar het Atomium en manneke Pis!
Maar het is bedtijd, want er begint anders teveel onzin uit te komen, en gezien ik nu sterk afwijk van het hoofdonderwerp van deze blog; Weltruste allemaal!

5 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Fijn dat jullie zo'n goeie vakantie hebben gehad :). Hopen dat de fysio weer goed gaat en dat je schimmels weg zijn voor die andere schimmel in t land komt ;).

  Groetjes,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie toch een prachtige hond!
  De foto's verklappen een mooie vakantie, lekker joh. Hopelijk zijn beider accu's weer een beetje opgeladen om er de komende tijd flink tegenaan te kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie foto's . en wat een super mooie hond. aan de foto's te zien heb je een mooie vakantie gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's zeg.
  En Herby is een toppertje, zou hem zo een tijdje van je lenen.
  Sterkte weer met de dagelijkse routine.
  Maart

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woowie wat maken jullie mooie foto's.
  Het ziet er leuk, gezellig en lekker uit ;)

  hopelijk kun je er nu weer even tegen aan.
  liefs Annelie

  BeantwoordenVerwijderen