maandag 6 december 2010

Help! mijn man is...

grieperig! Die gedachten had ik afgelopen weekend. Waarom? Omdat ik mij net weer wat beter voel sinds vorige week en ik morgen weer op controle mag bij de longarts. Ja, klinkt ietswat egoistisch,ik ben inderdaad bang om aangestoken te worden! (en ja natuurlijk maak ik mij ook zorgen om zijn gezondheid, maar het gaat gelukkig al beter) Maarja samen in één huis, één bed, één auto, hoe voorkom je dan nog dat die beestjes braaf bij mij vandaan blijven? Een goede hygiene en weerstand zal wellicht helpen, maar het blijft lastig. Wellicht doet de griepprik z'n werk, en met een beetje geluk...

Twee weken geleden viel mijn lf nogal tegen, nu ik de prednison weer in een hogere dosering slik, hoop ik dat mijn lf morgen weer wat verbeterd is... En een verkoudheid of griepje zou anders weer gelijk roet in het eten gooien. En natuurlijk ben je als cf'er toch wel extra alert, alle bacteriën houden we graag buiten de deur. Nouja afwachten wat de lf morgen zal zijn, spannend!

8 opmerkingen:

 1. Volkomen begrijpelijk, die partnerpaniek!
  Het is al gezellig genoeg met je eigen snot en beesten, laat die van hem lekker bij hem blijven.
  Hier idem dito. En niet toe willen geven dat zijn holtes wel erg vaak vol zitten en er wellicht eens een kuurtje van teen of tander in zou kunnen... Grrr!
  Blaas 'em van de muur morgen, dat lf-apparaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoooo herkenbaar. Manlief mag echt op zolder slapen als ie ziek is, en ik loop de hele dag met alcoholspray rond om alle lichtknopjes, trapleuningen, wc's en douche te ontsmetten. Openlijk niezen kost hier 50 cent (...?!). Overdreven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Irène: ik ga m'n best doen vanmiddag! :-)

  @Petra: hier ook... Ik loop dan bijna met de handenalcohol achter z'n kont aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh heel herkenbaar!!!
  En balen als partner ontkent...
  Miss ook maar eens 50 cent per openlijke niesbui invoeren haha. suc6 morgen!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SUCCESSSSS straks bij de lf en de doc!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik ben zo blij dat ik niet de enige ben hierin, als mijn vriend ziek is ben ik ook druk bezig met ontsmetten, bijvoorbeeld ook het toetsenbord en de muis ;-)
  Succes vanmiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha hier ook, Rick is verkouden, en dan ligt hij dus in het logeerbed bij zn ouders hiernaast:P Ook constant ontsmetten enzo, enge beestjes:P Helaas heeft het dit keer niet genoeg geholpen, ben nu ook verkouden.
  Hebben jullie geen logeerbed ofzo waar hij kan slapen?

  Succes!

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Tamara: balen dat je nu toch verkouden bent geworden! We hebben wel een logeerbed ja, dus dat zou nog een optie zijn. Maarja de rest van de dag woon je ook samen in het huis enzo...

  BeantwoordenVerwijderen