woensdag 19 januari 2011

Herby's hair

Gister is Herby voor het eerst bij de honden hairstylist geweest, ofwel hondentrimsalon. Dit op advies van de dierenarts omdat hij steeds erg slecht door de rui heen komt. Dus elke dag een blokje schapenvet en af en toe langs de trimsalon.

En zie hoe happy hij is met z'n nieuwe jas:
Helaas konden we deze avond weer met 'm langs de dierenarts, ik merkte gister en vandaag dat hij moeite had met eten, steeds een bolle rug maakte en z'n gedrag was ook anders. Dus hup hup mocht ie weer op die welgevreesde behandeltafel bij de da. En het blijkt dat hij last heeft van z'n maag, maagzuur. Dus nu net als z'n baasje aan de maagzuurremmers.
Tja en met het baasje zelf gaat het ook nog niet geweldig, tot vrijdag in ieder geval nog aan de ab. En dan maar even verder zien. Het energieniveau is nog lang niet zoals gehoopt...

5 opmerkingen:

 1. wat een knappert is het toch die hond van jullie.
  beterschap voor hond en baasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig beest claudia, ik zal de foto maar niet aan mn vriend laten zien want dan is hij helemaal verkocht haha...
  He en wat balen dat de ab niet helemaal doet wat hij hoort te doen en dat je energielevel zo laag is, vind ik ook altijd lastig om daar mee te dealen...

  sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ~Lekker even zn vachtje op orde gebracht, hij ziet er goed uit!!
  Balen dat het met jou nog niet gaat zo als je zou willen!

  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schapen vet?! Lief beest heb je! Ziet er heel mooi uit. Je vroeg wat voor ras onze pup is; een kooiker. Een schatje is ze he. Ze heeft nu alleen al worpjes.. arm beest. ik vind herby leuke naam trouwens.

  succes met aansterken, allebei ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks voor jullie reactie. Ik heb het maar niet allemaal voorgelezen aan Herby, anders gaat ie straks nog naast z'n schoenen lopen... haha.

  @Leoni: schapenvet is goed voor huid en vacht, vooral als ze daar makkelijk problemen mee hebben, en hij vind het ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen