zaterdag 4 september 2010

Agge mar leut et

How to... communicate, als je de hele dag geen bezoek hebt dan duurt zo'n dag best lang. Daarom hebben mijn ouders eens msn geinstalleerd, op mijn verzoek. Gelukkig hebben zij ook een vrij moderne laptop, waarin een webcam tegenwoordig standaard is geintegreerd. Dus webcammen maar!

Zo heb ik deze dag eerst toegekeken via de webcam hoe Bram onze muur in de computerkamer heeft bijgewerkt (in positieve zin). Toezicht op afstand haha.Begin de avond heb ik via de webcam m'n hondje gezien (die uit logeren was bij m'n ouders), waar mijn stem nu vandaan kwam was voor hem echt een raadsel. Duidelijk was wel dat het woord 'koekje' goed overkwam!Daarna mijn moeder natuurlijk ook uitgebreid gesproken, zie hier wat een concentratie!Vervolgens ook mijn vader via de webcam gesproken...Elkaar 'live' zien is natuurlijk het leukste, maar ik heb op deze manier ook leut gehad!

(verpleging komt net heel zachtjes binnen, al fluisterend... 'oohh je slaapt nog niet joh'! Het loopt nu tegen 02.00 uur dus ga nu maar eens de laptop afsluiten, sprayen, tanden poetsen en d'r in duiken)

4 opmerkingen:

 1. leuk is dat he als de hond niet weet waar het geluid vandaan komt. onze hond doet dan zo lief zijn koppie scheef.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk ;d ik doe dat eigenlijk nooit. Misschien wel een goed idee dan kan ik mijn hondje ook vaker zien. Lekker laat, meestal ben ik ook zo laat op, maar in het ziekenhuis niet.. ben ook stuk moeier en zwakker hier. Het eten is ook bleehh. ;p
  Ojaa nog bedankt voor je leuke kaartje :)

  Groetjes Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Gwen: nou misschien dus ook een idee inderdaad om te gaan webcammen met je hondje. Het ziekenhuis eten hier (de warme middagmaaltijd dan) is ook niet erg naar mijn smaak... Mooi dat je het kaartje ontvangen hebt. Sterkte ook daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hee Clau,
  Leuk om zo je een beetje te kunnen volgen in het ziekenhuis! En die msn is wel 'n uitvinding he hihi!
  Nou sterkte en succes, en volg je verhalen!
  Liefs carolien & Dennis

  BeantwoordenVerwijderen